БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 6 грудня 2023 р.

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дорогі Захисники України!
Від щирого серця вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!
Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії − це не тільки професія, для більшості з вас − це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян.
Доземний уклін та людська шана українським військовим, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю.
Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.
Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до сьогоднішньої російсько-української війни.
На жаль, війна не буває без жертв і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях.
Дякуємо кожному з вас, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта.
Разом до Перемоги!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...