БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 31 березня 2023 р.

ПАТРІАРХ МСТИСЛАВ

Бібліографічний нарис приурочений до 125-річчя від дня народження та 30-х роковин пам’яті Патріарха Мстислава, нашого земляка, першого Патріарха Київського та всієї України, світське ім’я якого – Степан Іванович Скрипник. Запропонований нарис адресується юнацтву, бібліотекарям, краєзнавцям і всім, хто прагне більше дізнатися про непересічну і знакову постать Патріарха Мстислава, адже він був не тільки церковним, а й громадським та політичним діячем. Матеріал не є вичерпним, використана література взята з публікацій журналів та зі шпальт газет, книг, краєзнавчих видань, які є в наявності у фондах Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара.
«Людина полум’яного серця» : до 125-річчя від дня народження та 30-х роковин пам’яті патріарха Мстислава : бібліографічний нарис / Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара ; уклад. Ю. Новоселецька.– Полтава, 2023. – 32 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...