БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 19 липня 2017 р.

КНИГИ - МАТІЯШ ДЗВІНКИ

Матіяш Дзвінка
Письменниця, перекладачка. Народилася 16 листопада 1978 року в Києві. За фахом – літературознавець, філологічну освіту здобула в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». Також навчалася в аспірантурі в Європейському колегіумі польських та українських університетів (Люблін, Польща).
Матіяш, Дзвінка. Казки П'ятинки [Текст] : [казки та оповідання] / Д. Матіяш. – К. : Грані-Т, 2010. – 120 с.
На сторінках цієї книжки – казкові й не зовсім казкові історії, які, якщо вірити авторці, майже усі розповіла сама П'ятинка (Свята П’ятниця), попрохавши їх записати. Вони розставлені в абетковому порядку – щоб можна було прочитати казку на улюблену літеру. Збірка присвячена одному хлопчикові, але неодмінно серед цих історій знайдуться такі, які будуть важливі саме для вас, дорогі читачі.
Матіяш, Дзвінка. Марта з вулиці Святого Миколая [Текст] : [повість] / Д. Матіяш. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2016. – 240 с.
Захоплююча повість "Марта з вулиці Святого Миколая" написана Дзвінкою Матіяш непростій аудиторії – підліткам. Ця історія про дівчинку, що дорослішає, що мріє в майбутньому стати великою, прославленою художницею. Ця історія – про становлення юної особистості, про життя дівчинки, про оточуючих її друзів та рідних, про їх життя, а також про те, що завжди супроводжує талановиту творчу людину – натхнення та творчість, музика і живопис, кохання та втрата. А ще це оповідь про народження нової долі, нового життя.
Матіяш, Дзвінка. Роман про батьківщину [Текст] : роман / Д. Матіяш. – К. : Факт, 2006. – 172 с.
У другій книжці Дзвінки Матіяш «Роман про батьківщину» – історії різних жінок, що живуть і жили в різних десятиліттях минулого століття, почуті й переказані автором.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...