БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 16 липня 2017 р.

ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА

Що ми знаємо про бухгалтерів? Бухгалтерська справа досить рутинне заняття. Робота з фінансовими документами та ведення бухгалтерії віднімає колосальну кількість сил і часу. Іноді, особливо в кінці місяця, кварталу, року,  часто виникає підвищена напруга. Проте в році існують особливі дні, в які всі ми маємо прекрасну можливість оцінити і висловити свою вдячність тим, хто займається цим нелегким трудом.
Офіційне професійне свято наших бухгалтерів - День бухгалтера, має щорічний характер і відзначається в Україні на підставі датованного 18-го червня 2004 року Указа Президента України за номером 662/2004. Дата свята була встановлена - 16-го липня, тому що саме в цей день в суверенній Україні, в 1999-му році прийняли довгоочікуваний Закон України, де були закріплені основні положення "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".
Говорячи по суті, професія бухгалтера шанована в багатьох країнах. 
Вітаємо всіх бухгалтерів  і особисто бухгалтерів Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара з професійним святом!
Хочеться побажати Вам міцного здоров’я, щастя, професійних успіхів та кар'єрного росту, а також щоб у Вас завжди сходився БАЛАНС!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...