БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 16 липня 2017 р.

ЧИТАЙТЕ КНИГУ КСЕНІЇ ЦИГАНЧУК

Ксенія Циганчук
Ксенія Циганчук   сучасна українська письменниця, володарка премії «Коронація слова».
Народилась 8-го березня у Рівному. За освітою   викладачка англійської та німецької мов. Друкувалася у рівненських періодичних видання, також її перу належить книжка "Дощ крізь сльози", що побачила світ у видавництві "Азалія". За роман "Коли приходить темрява" Ксенія отримала премію "Коронації слова". Захоплюється спортом, книжками, вивченням іноземних мов, любить подорожувати. Мешкає у Рівному.

Циганчук, К. Коли приходить темрява [Текст] : роман / Ксенія Циганчук ; передм. А. Кокотюхи. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. –  256 с.
Усе більш жорстокими й цинічними стають вбивства, які скоює загадковий рівнен ський маніяк... Назар, перший, хто опинився на місці злочину, тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява... Хтось стежить за квар тирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною стати до справи. Єдине, що відомо: вбивця звужує коло, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч... Інтуїція ще ніколи не під водила Назара. Маленьке зусилля  і він зазирне в очі вбивці...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...