БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 20 червня 2017 р.

БАЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ

Андрій Михайлович
Бачинський
Народився 19 січня 1968 року в місті Калуш Івано-Франківської області. З дитинства захоплювався пригодницько-фантастичними романами та конструюванням радіоприладів.
Живе й працює у Львовi. За освiтою інженер-конструктор електронних приладів. Але врешті перше дитяче захоплення перемогло і інженер-конструктор електронних приладів перетворився на дитячого письменника. 
Захоплюється iсторiєю краю. Любить подорожувати разом зi своїми трьома дiтьми й вигадувати для них (i про них) рiзнi пригодницькi iсторiї.
У 2015 році книга Андрія Бачинського "140 децибелів тиші" стала переможцем премії Дитяча Книжка року ВВС.
БІБЛІОГРАФ РЕКОМЕНДУЄ: 
Бачинський, Андрій. 140 децибелів тиші / А. Бачинський. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2015. – 127 с.
Анотація. В автомобільній аварії юний музикант Сергій втрачає не тільки батьків, сестричку, але й слух. Він мусить навчитися по-новому спілкуватися з ровесниками в інтернаті, подолати зневіру і відчай, аби важка втрата не вбила в ньому повністю бажання жити. А також – вирватися зі злочинного кола і врятувати названу сестру від лиха...
Це соціально-психологічна повість, яка відкриває для свого читача світ глухих людей і орієнтована, здебільшого, на підліткову аудиторію. Тим не менш, у творі порушуються й "дорослі" проблеми.
Андрій Бачинський писав цю історію з життя. Він виріс у Калуші поряд з інтернатом для глухих та слабочуючих дітей, з якими стикався неодноразово.
  • Бачинський, Андрій. Детективи в Артеку, або команда скарбошукачів / А. Бачинський. – Львів : Вид-во Старого Лева, 2016. – 191 с. 
  • Бачинський, Андрій. Канікули Остапа і Даринки / А. Бачинський. – [К.] : Грані-Т, [2011]. – 176 с. 
  • Бачинський, Андрій. Неймовірні пригоди Остапа і Даринки / А. Бачинський. – [К.] : Грані-Т, [2013]. – 152 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...