БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 27 червня 2017 р.

МАНДРІВКА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОДНОГО КРОКУ

Туризм під впливом процесів глобалізації та інтеграції набуває динамічного розвитку та стає одним із впливових чинників, від яких залежить зростання економіки, підвищення конкурентоспроможності країни на світових ринках, покращення добробуту населення. Протягом кількох останніх десятиліть у всьому світі спостерігається швидке зростання популярності туризму. 
Інформаційно-бібліографічний посібник пропонує чотири розділи: «Історія розвитку туризму», «Державне регулювання туристичної галузі. Нормативно-правова база», «Види туризму», «Мандруємо Україною разом», цитати про подорожі, словник туристичних термінів.
Видання розраховано на широке коло читачів, має рекомендаційний характер та пропонує літературу з фондів Полтавсьскої обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара. Матеріал не є вичерпним.
«Мандрівка починається з одного кроку» : інформаційно-бібліографічнй посібник / упоряд. Т. М. Базир; обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2017. – 48 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...