БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 26 червня 2017 р.

ЗБЕРІГАЮЧИ ДОВКІЛЛЯ, МИ ЗАХИЩАЄМО УКРАЇНУ

Земля – наш дім. А який він? Французький географ Елізе Реклю сказав: „Людина створює навколишнє середовище за своїм образом і подобою”. Тобто ми маємо те навколишнє середовище, яке заслужили. Активна і непродумана діяльність людини призвела до того, що біосфера планети перебуває в критичному стані.
Саме тому у бібліографічному покажчику ідеться про екологічну кризу, вирішення якої нині є найважливішим завданням людства. Тож в даному матеріалі ми проаналізуємо екологічні уроки минулого й теперішнього, розкриємо суть глобальних екологічних проблем і можливі варіанти їх вирішення.
Матеріал не є вичерпним. 
З метою екологічного виховання даний посібник адресується молоді, вчителям, бібліотечним працівникам, всім, хто цікавиться темою.
Зберігаючи довкілля, ми захищаємо Україну : бібліографічний покажчик / упоряд. Н. Л. Карпінська; обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. – Полтава, 2017. – 40 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...