БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 16 червня 2017 р.

ФАНТАСТИЧНІ ПОВІСТІ

«…зло не можна знищити, його, як і добра, може бути менше або більше.
Усі ми, люди, живемо на Землі для того, щоб добро переважало.
І цьому в книжках я вчу дітей…»
(Галина Малик)
Малик Галина Миколаївна 
(2 серпня 1951, 
Бердянськ, 
Запорізька область) 
Фантастична дилогія відомої української письменниці Галини Малик "Злочинці з паралельного світу" — весела розповідь про безпритульного хлопчика Хроню, який наперекір долі сподівається знайти своїх батьків. Знайти батьків — ось мрія усього Хроніного дитинства. Знайти батьків, хай би де вони не були — навіть у Чорнобильській зоні. Знайти батьків крізь знайомство з друзями — псом Рексом і круком Гаєм, крізь втрату приятельки вівчарки Доллі, крізь зраду кота Рати, крізь розчарування, крізь життя упроголодь, крізь переслідування Ацетонової банди... Словом, ти ладен стерпіти усе, доки шукаєш батьків...
У книзі багато фантастичних припущень. "Злочинці з паралельного світу" втрутилися у життя нашого світу і зробили так, щоб тварини могли розмовляти. Тепер у цих тварин і їхнього товариша Хроні є важлива місія – змінити соціальний устрій своєї країни, щоб більше не страждали ні тварини, ні люди.
Вірний друг пес Рекс, чеченець Джохар, мудрий ворон Гай, "крутий" кіт Рата, підла і підступна потвора Чмак — далеко не повний перелік персонажів, з якими доля зводить Хроню у його поневіряннях. М’який гумор, іронічність оповіді, колоритна мова, часом трагізм ситуацій тримають читача у постійній напрузі. Але найбільше зворушують прагнення головних персонажів до справедливості, атмосфера людяності і любові, якими сповнена кожна сторінка книги.
  • Малик, Галина Миколаївна. Злочинці з паралельного світу [Текст] / Г. М. Малик. – Львів : Світ, 2001. – 72 с. 
  • Малик, Галина Миколаївна. Злочинці з паралельного світу - 2 [Текст] : фантаст. повість / Г. М. Малик. – Львів : Світ, 2011. – 96 с.
Запрошуємо вас до читання фантастичної повісті відомої української письменниці Галини Малик "Злочинці з паралельного світу".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...