БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 1 жовтня 2015 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ

Другий місяць осені починається з особливої дати. За ініціативи ООН в усьому світі відзначається Міжнародний день осіб похилого віку, а в Україні – також День ветерана.
Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі „особи похилого віку”, чим маємо завдячувати їм. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Це ті духовні якості, завдяки яким вони гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій і війн. Цього не маємо права забувати. Прожиті роки, пройдені випробування, накопичений досвід – ось головне багатство людей старшого покоління, які крокують по землі. На зміну гучним веселощам, безтурботним радощам, сміливим надіям приходять мудрість, терпіння, витримка.
Тож вітаємо усіх представників старшого покоління, висловлюємо їм слова вдячності і бажаємо їм здоров’я, затишку й тепла в домі, активного довголіття.
Тож ви маєте змогу завітати до Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва і знайти інформацію з питань пенсійного забезпечення на державному рівні.
Закони України
Постанови Кабінету Міністрів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...