БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 23 березня 2020 р.

КНИГИ ДАНІЕЛИ СТІЛ

Стил Д. Пегас : [роман] / Д. Стил ; [пер. с англ. Т. А. Осиной]. - М. : АСТ, [2016]. - 352 с.
Історія двох аристократичних сімей, які опинилися в пеклі Другої світової війни.
Жорстока дійсність нещадно вторглася в життя фон Хеммерл і фон Бінгеном, навіки розлучивши дітей з батьками, позбавивши даху над головою і батьківщини, всього, що було так дорого серцю, - однак ніщо не змогло зломити їх гордий, волелюбний дух, вбити жагу до життя і любові, розтоптати їх чесність і людяність. Страх, смертельна небезпека, поневіряння по світу, гіркоту втрат - важко уявити собі біди і страждання, які випали на долю благородного Ніколаса фон Бінгена і ніжною, жіночною Маріанни фон Хеммерл. Однак надія на краще давала їм сили, навіть коли, здавалося б, все вже було втрачено ... але поки в серцях панує любов, в них немає місця зневірі!
ЧИТАТЬ ОНЛАЙН
Стил Д. Счастливчики / Д. Стил ; [пер. с англ. И. В. Гюббенет]. - М. : [Э.], 2016. - 384 с.
Успіх і удача супроводжують їм у всіх починаннях. Про таких, як вони, кажуть «щасливчики». Але навіть з ними доля може зіграти злий жарт! Блискуча лижниця Лілі завоювала олімпійську бронзу і була готова боротися за золото, але через трагічну випадковість виявилася в інвалідному кріслі напередодні змагання. Її батько, успішний бізнесмен Білл Томас, в розпачі і звинувачує всіх, навіть талановитого хірурга-ортопеда Джесіку Метьюз. Але і в її житті відбувається небезпечний поворот долі. Намагаючись намацати опору і знайти надію, ці троє знову починають важкий шлях на вершину ...
ЧИТАТЬ ОНЛАЙН
Стил Д. Паломино / Д. Стил ; [пер. с англ. Т. Л. Шишовой]. - М. : [Э.], 2016. - 512 с. 
Після розлучення і довгих місяців депресії Саманта Тейлор відправляється до подруги на ранчо, де знаходить не тільки довгоочікуваний спокій, але і закохується в красеня ковбоя. Але не давши насолодитися щастям, життя кидає у Саманти новий виклик. Падіння з коня назавжди приковує дівчину до інвалідного крісла. Чи вистачить їй мужності, щоб після чергового удару долі почати життя спочатку?
ЧИТАТЬ ОНЛАЙН
Запропоновані  видання знаходяться у фондах Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара, матеріал не є вичерпним.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...