БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 19 березня 2020 р.

ІСТОРІЯ КОХАННЯ

Мартен Паж - французький письменник, якому сорок п'ять років, а його романи видаються на дев'ятнадцяти мовах і буквально розходяться на цитати. 
Народився 7 лютого 1975 року в південному передмісті Парижа. Навчався в університеті, змінюючи щороку спеціалізацію - вивчав право, психологію, мовознавство, лінгвістику, філософію, соціологію, історію мистецтв і антропологію. Під час навчання підробляв нічним сторожем, наглядачем в коледжах і ліцеях, помічником по господарству і т.п. 
Сьогодні Мартен каже, що протягом довгих років розвивав в собі особливий навик вміння бачити, як його рукописи забраковують. Так тривало до тих пір, поки у 2000 році йому не надійшла пропозиція про публікацію роману "Як я став ідіотом" (Comment je suis devenu stupide) від молодого французького видавництва "Дилетант". Книга була незабаром опублікована, зустрінута з ентузіазмом читачами і стала бестселером. 
Від себе: читати книгу - одне задоволення!
Паж М. Быть может, история любви : роман / М. Паж. - М. : АСТ : Астрель ; Владимир : ВКТ, [2011]. - 224 с.
Вергілія тридцять років. У нього незвичайне ім'я, незвичайний будинок, незвичайні друзі і великий досвід любовних розчарувань. Він давно примирився з таким станом справ, але коли одного разу йому подзвонила Клара і заявила, що між ними все скінчено, - не на жарт злякався. "Невже прорвалася тонка грань між реальністю і вигадкою?" Справа в тому, що ніякої Клари він не знав. Що це - жарт? Або провали в пам'яті? І як же йому тепер жити ... без Клари?

Запропонована книга знаходиться у фонді Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара. 
Приємного читання! 
Книгу можна взяти після карантину - 6.03.2020!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...