БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 30 листопада 2022 р.

МІРОШНИЧЕНКО Володимир Іванович

Народився 30.11.1964, м. Донецьк. Художник. Член Національної спілки художників України. Лауреат літературно- мистецької премії ім. Василя Симоненка.
З 1967 р. проживає в м. Лубни, де свого часу навчався в художній школі, директором якої був художник, член Спілки художників УРСР В. І. Семенюта. З 1982 по 1987 рр. навчався у м. Києві, отримав фах "Художник-модельєр взуття та виробів зі шкіри", пропрацював майже десять років за фахом на взуттєвому об’єднанні "Лугань". У певний момент Володимир Мірошниченко обрав для себе саме живопис. 
Переїхавши в 1998 році разом із дружиною в місто Лубни, художник зосередив свою увагу на мистецькому житті. Зараз працює художником-портретистом на камені. Неодноразово брав участь у виставках, як збірних так і персональних. Ставши співзасновником лубенської художньої організації "Пектораль", за підтримки голови Полтавської обласної організації НСХУ Юрія Самойленка, Володимир Мірошниченко долучився до відродження Всеукраїнської виставки "Лубенська художня весна".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...