БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 28 травня 2020 р.

СЕРВІС PicJoke.net

Більше не потрібно вивчати фотошоп протягом тижнів і місяців, щоб вивчити корекцію кольору, текстури, градієнти. Ви не знаєте різниці між векторною та растровою графікою? Це зовсім не має значення. Вам подобається творча робота? До ваших послуг сервіс PicJoke.net
Не потрібно нічого завантажувати - всі смішні фотоефекти в Інтернеті. Ви можете робити колажі з фотографіями себе, своїх друзів, дітей, батьків, однокласників, навіть свого шефа. Усі вони будуть раді за вашу увагу до них. І всі будуть посміхатися. Посмішка покращує здоров'я, зміцнює імунітет та покращує працездатність. 
Ваша кумедна картинка готова, а потім поділіться своїм шедевром із друзями - надішліть посилання електронною поштою або через соціальні мережі. Обіцяю вам - вони будуть раді. Ви навіть можете опублікувати свою роботу у своєму блозі. Ваші читачі залишать безліч коментарів до цього поста. 
Зверніть увагу, що все це безкоштовно і без реєстрації. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...