БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 27 травня 2020 р.

ІНТЕРНЕТ-КОНВЕРТЕР PDF

Сервіс - PDF Converter
Якщо у вас є Word, Excel або PowerPoint і вам потрібно поділитися ним у більш універсальній формі, використовуйте  простий онлайн-конвертер файлів, щоб за лічені секунди перетворити ваші файли в PDF. Оскільки PDF-файли більш універсальні, ніж інші формати файлів, інформація, яку вони відображають, легко переглядається практично з будь-якої операційної системи чи пристрою. 
Якщо у вас є PDF, який потрібно відредагувати в іншому форматі файлу, ви можете скористатися конвертором PDF, щоб за лічені секунди перетворити PDF у формати Excel, Word, PowerPoint та інші. 
Незалежно від того, які типи файлів потрібно конвертувати, наш онлайн-конвертер файлів - це не просто конвертер файлів PDF. Це рішення для всіх ваших потреб у конверсії файлів.
Наш безкоштовний конвертер файлів працює на будь-якій ОС, включаючи Windows, Mac та Linux. Через це ви можете конвертувати файли в PDF з будь-якої ОС або пристрою, якщо у вас є з'єднання з Інтернетом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...