БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділя, 10 вересня 2023 р.

НЕГАСНУЧІ ЗОРІ

Ця книга про людей, які спалахнули справжніми зірками на небозводі Полтавського краю, і той відсвіт заяскравів далеко за його межами. Гадаємо, що віршована розповідь про них у певній мірі посприяє ближньому знайомству читача з життям і творчістю художниць Марії Башкирцевої та Саші Путрі, всесвітньо відомого письменника Миколи Гоголя та подвигом юної партизанки Марії Маленко.
Пройдуть іще роки, за ними - вік за віком, зітруться на порох наші скорботи й жалі, а людство все одно пам'ятатиме - по рисочці, по малюнку, по рядку - своїх земних провідників, стражденників і подвижників, бо не буде без них, без їхніх полум'яних сердець дивовижного добра - для всіх. 
Автор, не відступаючи від наявних фактів, прагнув у художній формі відтворити долю і внутрішній світ наших дивовижних земляків. Наскільки це йому вдалося, судити тобі, дорогий читачу.
Нечитайло І. Негаснучі зорі : віршована повість, поеми / І. Нечитайло. – Полтава : Дивосвіт, 2011. – 316 с.
Читайте! Хай не буде у вас жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки книжечки! Запам’ятайте: "Книга – наш друг"! Це наш помічник, це відповідь на всі наші запитання. Пізнавайте нове через книги! Це ж так цікаво і корисно!
Будемо раді зустрічати вас кожен день у нашій бібліотеці. Приходьте до нас, беріть книги, читайте їх, пірнайте у світ героїв книг, проживайте з ними їхню історію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...