БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 7 вересня 2023 р.

КНИГИ ОЛЕНИ ПЕЧОРНОЇ

Олена Печорна – письменниця, книги якої читаються на одному подиху.
Печорна О. Химерниця : роман / О. Печорна. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. – 384 с.
Анотація
Микола  очільник провінційного містечка, місцевий "князьок", улюбленець долі. Та що він робить тут, у хаті старої відьми Шептулихи? Вона  його остання надія на порятунок доньки. Двоє найближчих друзів Миколи вже втратили найдорожчих. Тепер його черга. Але замість старої його зустрічає дивне дівча  химерниця, "що думки читає". Звідки вона взялася? Доля не знає випадковостей. Колись Микола та його друзі вчинили страшну наругу. Вони забрали те, що їм не належало. І час поновлювати рівновагу. Час віддавати. Тільки щира жертва врятує доньку. Чим заплатить батько за власні гріхи? І ким насправді є та, яку потайки називають химерницею?..

Печорна О. У затінку земної жінки : роман / О. Печорна. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. – 272 с.
Анотація
Ще місяць тому Жанна працювала журналісткою в столичному глянцевому журналі. Та через фінансові труднощі вони з чоловіком вимушені були переїхати у село, до батьків Максима. Жанна почувалася там чужинкою, що лишилася сам на сам із власними сумнівами. Раптова пропозиція роботи спрямовує її в невеличке село Горбове. Багато років тому доля привела сюди ще одну жінку. Тоді, у спалахах Першої світової, уроджена австрійка Франциска закохалася в українського полоненого Захара і згодом вирушила разом з ним до далекого, чужого краю. Як виявилося, назустріч пеклу Другої світової та нелюдським випробуванням. А одного дня ця чужинка, "німка", стала спасителькою та берегинею Горбового...Чи допоможе Жанні історія незламної і чуйної Франциски вийти на світло із затінку власних сумнівів? Щоб не опустити руки та знайти оте загадкове жіноче щастя, про яке мріє кожна земна жінка...

Печорна О. Фортеця для серця : роман / О. Печорна. - 2-ге вид. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. – 368 с.

Анотація
Зворушлива історія про життя сирітки Лесі Райської. У ранньому віці дівчинка залишилась без батьків: тато загинув, а мати зникла в невідомому напрямку. Росла Леся в селі Бувальці, з бабусею. Дівчинка протягом усього життя чекала свою маму. Життя кидало важкі випробування на долю юної художниці. Неймовірний талант до малювання вражав усіх, картини були немов живі. Деякі односельці вважали Лесю відьмою, але для неї це не було дивним. Вона відмовилась від заміжжя з перспективним кавалером заради своєї мрії...

Печорна О. Кола на 
: роман / О. Печорна. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. – 288 с.
Анотація
Життям Анатолія керує єдине бажання – помститись звірові-маніяку за смерть своєї маленької донечки. Він упевнений, що тільки древній закон "кров за кров" зможе вилікувати його зранену душу. А вода озера, в якому була втоплена дівчинка, наче магніт притягує згорьованого батька. Одного разу вона незбагненним чином здійснить його прагнення – затягне злочинця у свої глибини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...