БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 6 квітня 2023 р.

Олесь Гончар у духовному часі та просторі

5 квітня відбулася V Всеукраїнська дистанційна наукова-практична конференція (з міжнародною участю) «Олесь Гончар у духовному часі та просторі» до 105-ї річниці від дня народження письменника.
Науковий захід організований Міністерством освіти і науки України, Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, Кафедрою української літератури, Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського, Літературно-меморіальним музеєм-садибою імені Олеся Гончара (с. Суха, Полтавської області).
В межах конференції відбулися пленарне і п’ять секційних засідань. На секційному засіданні № 1 виступила завідувачка сектору краєзнавчої літератури та бібліографії Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара Базир Т. М. з доповіддю «Цей зоресійний час: лауреати премій імені Олеся Гончара – уродженці краю».
Конференція надала працівникам освіти, бібліотек та музеїв можливість переоцінити традиційні методи наукової діяльності і втілити в практику нові ідеї та досвід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...