БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРОФІНТЕНСИВ «СКЛАДОВІ УСПІХУ БІБЛІОТЕЧНОЇ РОБОТИ З ЮНАЦТВОМ ТА МОЛОДДЮ: БЕЗ ТИШІ, СІРОСТІ ТА БУДЕННОСТІ»

19 і 20 квітня 2023 р. Полтавською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Олеся Гончара був проведений семінар-профінтенсив онлайн «Складові успіху бібліотечної роботи з юнацтвом та молоддю: без тиші, сірості та буденності» для працівників публічних бібліотек територіальних громад області. Учасниками семінару-профінтенсиву стали 100 працівників бібліотек. Їхній увазі були представлені 17 різнопланових виступів бібліотечних фахівців: працівників нашої книгозбірні та Диканської, Заводської і Кременчуцької ТГ області з виступами про цікавинки для юнацтва та молоді, які організовувалися в бібліотеках.
Поділилися своїм кращим досвідом роботи і працівники Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Євгена Маланюка, представивши 6 виступів стосовно формування читацької компетенції засобами анімаційної комунікації, презентації літературних проєктів, проведення stend-up – сезону у бібліотеці, мотивації читання юнацтва та молоді в епоху цифровізації, використання онлайнових інструментів для зворотнього зв’язку.
Учасникам семінару також були запропоновані два практичні заняття із якісного фотографування бібліотечних соціокультурних заходів та формування креативного мислення бібліотекарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...