БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 18 березня 2019 р.

СЛОВНИКИ ОНЛАЙН

Уміння користуватися словниками – це великий плюс для будь-якої людини. Словник – це ваше вікно в освіту. Саме він нагадає вам про забуте слово, вкаже, де написано вірно, а де допущена помилка. Правил української мови настільки багато, що всі їх пам'ятати просто неможливо, а якщо приплюсувати правила інших мов, то це взагалі нереально для людського мозку. Підвищуючи свою грамотність, ви підвищуєте свій статус, так як інтелігентність і освіченість завжди видно в людині. І словник – це перша підмога, щоб підтримувати їх. Справа в тому, що часто вивчена інформація стирається з часом з пам'яті, але словники завжди будуть зберігати її для вас і в потрібний момент підкажуть вам вірну відповідь.
Відкривати для себе нове…
І вам необов'язково нести з собою кілограми паперової літератури. Вся потрібна інформація поміститься у вашому ноутбуці або в планшеті. Причому ви зможете носити його з собою, і потрібну кількість словників у вас буде завжди і скрізь! Це дуже зручно. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...