БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 10 травня 2017 р.

ПОЛТАВКА МАРИНА ЄЩЕНКО - "ЖИТТЯ МОЄ!!!"

11 травня 2017 року о 19.00 у книгарні-кав’ярні "Моя книжкова полиця" (Київ, вул. Пушкінська, 7) відбудеться презентація книжки Марини Єщенко "життЯ моЄ!!!", що побачила світ у видавництві "Пенмен".
"життЯ моЄ!!!" – збірка 28 новел, що вміщує 28 історій пошуків, сумнівів, невдач і любові. Або її відсутності. І лише одна велика спроба зрозуміти цей світ і себе в ньому. Трагізм, іронія, комічність, абсурд і легкість буття. 
Новели об’єднує головна героїня, для якої усі інші персонажі – не більше ніж досвід і не менше ніж декорації, які потрібно вчасно змінити. Можливо, тому деякі персонажі цілком безглуздо помирають. Але ця книжка не про сум, а про переродження і становлення. Або про дорослішання. Про те, що щирість – це інколи усього лиш здоровий цинізм. 
Марина Єщенко
Марина Єщенко народилась 15 березня 1986 року у с. Великий Кобелячок Новосанжарського району Полтавської області. Закінчила Інститут української філології НПУ ім. М. П. Драгоманова, магістратуру Інституту філології КНУ ім. Т. Г. Шевченка (спеціальність "Літературна творчість"). 
Кандидат філологічних наук, бібліотекар читальної зали періодики Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича, прозаїк, публіцист, автор збірки новел "Поговори зі мною". Живе і працює в м. Києві.
Лауреатка літературної премії "Смолоскип" (2014), Міжнародної німецько-української літературної премії ім. О. Гончара (2012), Всеукраїнського літературного конкурсу "Троянди і виноград" (2008) та інших літературних конкурсів та премій. Твори М. Єщенко опубліковані у понад 70-и альманахах, журналах, газетах.
Пані Марино, колектив Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара щиро вітає Вас з виходом нової книги та її презентацією. Бажаємо великих творчих успіхів на літературній ниві, нових злетів і перемог! Ретельно слідкуємо за Вашою творчістю і не втрачаємо надії на зустріч з Вами у літературно-мистецькій вітальні нашої бібліотеки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...