БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 11 травня 2017 р.

ЖІНОЧІ ДЕТЕКТИВИ

Читайте жіночі детективи Сари Джіо, жорстокі убийства, захопливі розслідування та неочікувані розв'язки!
Жіночі детективи варті уваги!
Сподіваємося, зі зростанням української масової літератури цей жанр розвинеться і у нас.
Джио, Сара. Лунная тропа [Текст] / С. Джио ; [пер. с англ. Н. Б. Лебедевой]. - М. : [Э.], 2016. - 384 с.
Джун Андерсен отримує у спадок від тітоньки Рубі легендарний книжковий магазин «Синій птах». Незабаром вона виявляє серед книг унікальні листи - свідчення давньої дружби між Рубі і знаменитою письменницею Маргарет Уайз Браун. Оскільки магазин на межі розорення, Джун вирішує врятувати його за допомогою знахідки. Вона звертається за допомогою до Гевіну, господареві знаходиться по сусідству з «Синім птахом» ресторанчика. Здається, разом у них є шанс, але у Джун чимало секретів, і довіритися Гевіну виявляється не так-то просто.

Джио, Сара. Фиалки в марте [Текст] / С. Джио ; [пер. с англ. И. Метлицкой]. - М. : [Э.], 2016. - 352 с.

У житті Емілі Уїлсон, колись найудачливішою дівчата Нью-Йорка, настає темна смуга. Творчий криза, прохолодні відносини з рідними, а потім і зрада чоловіка змушують Емілі виїхати з мегаполісу і відправитися на острів Бейнбрідж до своєї двоюрідної бабусі Бі, в будинок, поруч з яким ростуть дикі фіалки, а океан піниться прямо біля ганку. На острові Емілі знайомиться з харизматичним Джеком, який розповідає їй кумедну історію про те, як йому не дозволяли в дитинстві підходити надто близько до її дому. Але, здається, Бі не дуже задоволена їх знайомством ... Емілі не отримує від неї ніяких пояснень, але незабаром знаходить датований 1943 роком щоденник якоїсь Естер Джонсон, чиї записи проливають світло на дивну поведінку місцевих жителів і змінюють погляд Емілі на острів, який вона обожнювала з самого дитинства.
Джио, Сара. Фиалки в марте [Текст] / С. Джио ; [пер. с англ. И. Метлицкой]. - М. : [Э.], 2016. - 352 с.

Анна Келлоуей вирішує втекти від надокучливою тепличної життя і відправляється в якості військової медсестри з подругою Кити на острови Французької Полінезії. Але незабаром подруги починають віддалятися один від одного. Анна знайомиться з Уестрі Гріном, чарівним солдатом, якому вдається розвіяти її тугу про будинок і про втрачену дружбу. Одного разу вони знаходять неподалік від дикого пляжу стару закинуту хату, в якій колись жив відомий художник. Намагаючись зберегти знахідку і свої зароджуються почуття в таємниці, вони стають свідками жахливого події ... Сіетл, наші дні. В нашій бібліотеці ви можете безкоштовно почитати книгу «Солоний вітер». Щоб читати онлайн книгу «Солоний вітер» перейдіть за вказаним посиланням.
Приємного Вам читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...