БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 7 лютого 2017 р.

КНИГА "НАШ СЕКРЕТ" РЕБЕККИ ДАН

Ребекка Дан живе в Норвічі. Після вивчення письменницької майстерності в Норвічській школі мистецтв і дизайну, вона працювала протягом кількох років в якості редактора журналу. В даний час вона працює копірайтером. Ребекка захоплюється бігом і серфінгом.
Дан, Ребекка. Наш секрет : роман / Р. Дан ; [пер. с англ. Б. Войченко]. - Х. ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2016. - 384 с. 
Їй було всього п'ятнадцять. Він був її кумиром, її коханим, її ... шкільним учителем математики. Коли Дарсі дізналася, що мати збирається відвезти її в Лондон, дівчина тремтячими пальцями постукала в двері учителя Тодда Лендлі і увійшла в його будинок. Вона більше не могла стримуватися і поцілувала його.
Вона була готова почути різкі слова або нотації. А він ... відповів на її поцілунок. Тепер він злочинець, який порушив закон, і найщасливіший чоловік на світі. Закохані тікають до Італії, але це не рятує Тодда від в'язниці. Вони зустрінуться знову через сімнадцять років. Забуті почуття спалахнуть з новою силою. Але у кожного з них свої таємниці, страхи, надії. Чи зможе колишня любов змінити їх нове життя? ..
Підводячи підсумок в  цілому, я б радила прочитати цю книгу і сформувати свою думку, вона досить легко читається, але при цьому можна гарненько розім'яти мізки роздумами про те, як би ви поставилися до таких відносин, якщо вона трапиться з вами, у вашій родині, з вашими друзями або просто в вашому місті.
І можу сказати, що від більшої частини історії я отримувала ті емоції, які хотіла. Роман ведеться в двох тимчасових пластах: наш час - від третьої особи, де головну роль грає дівчина Дарсі, і  від імені того самого вчителя містера Лендлі. 
Отже, читайте, розмірковуйте, аналізуйте.....

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...