БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 15 лютого 2017 р.

САЙТИ ДЛЯ МАНДРІВНИКІВ

Є багато корисних сервісів для мандрівків, які роблять мандрівки найбільш зручними. Але деякі з них створені, щоб робити мандрівки дешевими. Найвідоміші з них до Вашої уваги.
Couchsurfing – всесвітній сайт гостинності. Багато хто про нього чув, багато хто заходив глянути, а дехто навіть створив там власний обліковий запис і зрідка випробовує щастя, відправляючи листи з проханнями про притулок. То як збільшити свої шанси на безкоштовне поселення та навчитися писати "досконалий request"? Про це та багато іншого читайте нижче.
Каучсерфінг – не просто "сайт, де можна намутити собі безкоштовну вписку в іноземній державі". Це, насамперед, величезна соціальна мережа мандрівників і тих, хто прагне такими стати. Люди відкривають вам двері свого дому, свого світу і своєї країни в обмін на вашу історію та спілкування. Це важливо, оскільки на розумінні цього у підсумку ґрунтується ваш реквест, свідомо чи ні.
Трохи сленгу:
КС (кауч) – спрощена назва сервісу. Не плутати з Контр-страйком.
Хост – господар, сторона, що приймає.
Серфер – мандрівник, що шукає вписку.
Вписка – поселення, надання місця для ночівлі.
Реквест – запит, який серфери відправляють хостам, що їх зацікавили.
Референс – відгук, коментар, який серфер і хост залишають один одному.
Все про каучсерфінг дивитися тут
BlaBlaCar — це найбільша у світі спільнота попутників (сайт і мобільні додатки для iOS та Android), що об'єднує водіїв і пасажирів, яким по дорозі, з простою метою — подорожувати вигідно і зручно. Ефективна команда служби підтримки користувачів, сучасні веб та мобільні рішення, швидко зростаюча спільнота користувачів — все це робить BlaBlaCar унікальною платформою для ефективних та економних подорожей для мільйонів користувачів по всьому світу. 
BlaBlaCar це частина глобального тренду, що вирішує купу наших з вами проблем. Для звичайного мандрівника це можливість зекономити до 70% бюджету поїздки або проїхатись з вітерцем і значно більшим комфортом за ті ж самі гроші. Також під час поїздки вам одразу забезпечені нові знайомства і глибоке задоволення від віри в те, відсутність власного авто у вас глобально впливає на екологію.
Як користуватися сервісом читайте тут.
  • http://bibliotourism.blogspot.com/2016/07/blog-post.html#more

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...