БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 22 лютого 2017 р.

АД 242

«Революція гідності», події на Донбасі... Вони тривожать наші душі, не залишають байдужими жодного громадянина країни, і тому кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Революції гідності і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня, заради чого захищають нашу Україну воїни АТО (антитерористичної операції).
Лихо приходить тоді, коли люди втрачають пам’ять. Ми забули, що існує загроза війни. Ми були безпечно спокійними і впейненими, що війна – це не у нас. І головне – ми забули, що наша сила в єдності. 
Кровоточать рани наших сердець з приводу того, що відбувається на сході нашої держави. Не висихають сльози на очах матерів, сини яких захищають єдність і незалежність рідної землі.
Ад 242 : Історія мужності, братерства і самопожертви. - Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 352 с.
Книга про 242 дні боїв в аеропорту Донецька, або в АДу — як його назвали оборонці летовища — це майже шість десятків свідчень «кіборгів», коментарі військових експертів та військових аналітиків з України, Росії, США та Канади, представника Генерального штабу Збройних сил України. Але головне — про життя і смерть, про відчайдушність і страх, про любов і дружбу, про те — що і чому захищали у терміналах ДАПу українські бійці — читайте у розповідях безпосередніх учасників оборони Донецького аеропорту.
Сьогодні життя України змінюється на очах, постає стара, як ця земля держава – вільна, незалежна, осяяна сонцем Україна. 
Ви частинка народу. Без нас, без усіх нас немає ні народу, ні історії. Саме нам творити нову історію держави, що займе належне місце серед вільних і рівних країн планети. 
Ще в І столітті нашої ери римський державний діяч, філософ Цицерон на публічному виступі сказав: «Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що вона твоя!» 
Україна... Її майбутнє в руках молоді. Від Вас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...