БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 10 жовтня 2016 р.

ЕКСКУРСІЯ В ЕКО-ПАРК ФЕЛЬДМАНА

Я, розповім про те, як ми відпочили в місті Харкові і еко-парку. Доїхали ми, швидко до Харкова, нашою веселою бібліотечною компанією. 
Оглядова екскурсія по місту тривала 2-3 години, яка була проведена екскурсоводом. Екскурсійний маршрут проходить по центральній частині міста. Нашій увазі було представлено історичний центр Харкова - Успенський собор, Харківський академічний театр опери та балету, «Дзеркальний струмінь», площа Свободи та ін. Під час оглядової екскурсії по Харкову ми побачили його унікальність.
Наступна наша зупинка - еко-парк Фельдмана. Це просто дивовижне місце, де відпочиває і душа і тіло, мені його довелося відвідати  вперше.
Прекрасне місцерозташування! Еко-парк знаходиться за територією міста, але в той же час і не дуже далеко від нього. Там прекрасне чисте повітря і приємна атмосфера!
Перше, що бачить відвідувач при вході на територію еко-парка - це кілька красивих ставків з їх мешканцями (різнокольоровими коропами і черепахами). Ставки просто чудово оформлені і наповнені кришталево чистою водою.
Вхід в еко-парк безкоштовний, так як він створений в рамках благодійного проекту. Також на території парку знаходяться кафе, де можна смачно і недорого перекусити, є невеликі кіоски з морозивом і водичкою, а можна безкоштовно попити чистої питної води. Багато лавок де можна посидіти і насолодитися природою і чистим повітрям (що ми і зробили...) Потрапляючи в парк, ти ніби поринаєш в живу природу, де розгулюють павичі. 
Ну, а в самому парку можете знайти безліч цікавих тварин від папуги до  тигра. Вони всі чарівні і милі. На території відео і фото не заборонено, можете робити фото  поки вам не набридне.
Я, особисто дуже люблю квіти, а тут скільки хризантем... Квіти не залишили нас байдужими, кожен знайшов чим по милуватися і підзарядитися гарним настроєм, а так як хризантеми містять в собі ефірні масла, які підвищують імунітет і життєві сили, так ми ще й з парку поїхали здоровими. Одним словом парк просто потопає в буяння фарб, ароматів, кольорів, і просто від посмішок відвідувачів,  я особисто не зустрічала там жодної похмурого обличчя... все начебто відповідає посмішками на посмішки і позитив хризантем! 
Та й взагалі, на дітей тут орієнтовано практично все: солодощі, контактний і звичайний зоопарки, і просто красиві місця для прогулянок.
Ландшафтні дизайнери попрацювали на славу і в природну красу лісопарку органічно вписали рукотворні нюанси. Тут все настільки красиво і облагороджено, що навіть сміттєвий бак - витвір мистецтва.
Мені дуже сподобалося, я отримали масу позитивних емоцій і вирішила відвідати еко-парк ще раз. Еко-парк Харкова ще одне чудове місце, яке обов'язково рекомендую відвідати всім гостям міста. 
Велика подяка голові профспілки Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара, Андрух Тетяні Володимирівні, що організувала прекрасну екскурсію в наш санітарний день.... ДЯКУЄМО!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...