БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 24 серпня 2016 р.

З ВЕЛИКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ СВЯТОМ - ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Біля театру імені М. Гоголя на святкування зібралася велика кількість людей. Усім нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу – бути господарем на своїй землі. Наша історія має багато постатей, без яких вона б ніколи не відбулася, але головним її творцем завжди був народ, що крізь віки зберіг свої традиції, мову і культуру.
Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість і силу духу. Головний підсумок двадцяти  п'яти незалежних років у тому, що Україна як держава відбулася, її життєздатність не піддається сумніву.
Зараз Україна переживає новий етап розвитку, пишеться її нова сторінка в історії. Багато зусиль сьогодні докладається, щоб Україна була незалежною не тільки територіально, а й в економічному та енергетичному аспектах.
Як відзначив Президент України Петро Порошенко, українці добре знають ціну незалежності, оскільки й зараз борються за свою свободу. Тож сьогодні як ніколи усім нам потрібні громадське порозуміння, політична свідомість і взаємна підтримка для збереження миру в державі та захисту її суверенітету.
Колектив Полтавської обласної юнацької бібліотеки імені Олеся Гончара щиросердно вітає вас з великим національним святом — Днем Незалежності України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...