БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 22 червня 2021 р.

Пригоди кота Мурчика в Полтаві

22 червня в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбулася презентація книжки Любові Гевленко та Ганни Грибан «Пригоди кота Мурчика в Полтаві». На неї завітали учні Початкової школи №42 Полтавської міської ради та гості, запрошені однією із авторок.
Книжка «Пригоди кота Мурчика в Полтаві» – це казкова захоплива розповідь про місто, яке має давню й непросту історію. Це не просто інформація про минуле і не довідник про те, що було, а захоплюючий процес пізнання міста, в якому нам пощастило жити. Книжку вдало доповнюють світлини пам’ятних місць та мальовані персонажі в ілюстраціях. Її випущено на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації за планом випуску соціально значущих видань у 2020 році. Із сторінок книги юний читач може дізнатися немало цікавого про начебто знайомі місця, вулиці, будинки, споруди, довідатися про історичні події, пов’язані з Полтавою.
До нових зустрічей у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...