БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 16 червня 2021 р.

МОНАСТИРСЬКІ СЛИВИ

15 червня в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбулася презентація книги «Монастирські сливи» гості з Лубен, лауреатки численних премій, члена Національної спілки письменників України, члена Національної спілки журналістів України Ганни Кревської (Марини Кононенко). За історичний роман «Монастирські сливи» Ганна Кревська стала лауреаткою обласного конкурсу «Краща книга Полтавщини-2020» – ІІ місце та лауреаткою премії Полтавської обласної ради імені Панаса Мирного у номінації «Література, літературознавство» (2021).
Події презентованого роману відбуваються на початку ХХ ст., охоплюючи історію кількох давніх родів с. Мгар та Мгарського Спасо-Преображенського монастиря 1917-1935 рр. Це – непростий період громадянських протистоянь, колективізації та Голодомору. Головні герої беруть участь у війнах, повстаннях та їх придушеннях, одружуються, народжують дітей і … вірять, попри все, у щасливий кінець своєї історії.
До нових захопливих знайомств з письменниками та їх творчістю в нашій бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...