БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 7 вересня 2020 р.

КНЯГИНЯ ОЛЬГА

В історії Україникнягиня Ольга, в час панування у світі чоловіків, постає як мудра правителька високого дипломатичного хисту таяк реформаторка внутрішнього життя Київської державиX століття. Біобібліогрвфічна розвідка подає відомості про головні віхи життя і діяльності видатної жінки. Вони зібрані в літературі на основі літописів, переказів, легенд, тому мають розбіжності у дослідників і науковців. Матеріал для видання використаний з фондів Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара. Він не є вичерпним, але зможе зацікавити молодь, бібліотекарів, читачів, кому цікава історія України і особистості, які в різні часи зміцнювали націю. 
На перехресті історичних доль: до 1130-річчя від дня народження княгині Ольги : біобібліографічна розвідка / упоряд. Л. І. Картальова ; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2020. – 24 с. – (серія «Титани, що зміцнюють націю»). 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...