БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

"Я В ОСІНЬ ВВІЙШОВ ПО САМІСІНЬКІ ПЛЕЧІ..."

4 вересня в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбулася творча зустріч під назвою «Я в осінь ввійшов по самі плечі…» з письменником Володимиром Шкурупієм, лауреатом премій імені І. П. Котляревського та імені Ф. Рогового, а в церковному сані преосвященним Афанасієм, архієпископом Харківським і Полтавським Православної Церкви України. В минулому році вийшла в світ книга письменника"Останній поріг", до якої ввійшли оповідання і повісті, що були видані у книжках «Жива роса» (1987 р.) та «Осіння горішина» (1990 р.). Ця книга визнана кращим прозовим виданням Полтавщини за 2019 рік. В свій час творчість письменника палко підтримав Олесь Терентійович Гончар. 
Письменника словами вдячності привітала поетеса Тетяна Домашенко, присутні із захопленням доторкнулися до всесвіту творчості письменника, слухали уривки із прозових творів Володимира Шкурупія, а також поринули і в поезію майстра слова. 
Для читачів бібліотеки письменник Володимир Шкурупій подарував свою нову книгу «Останній поріг». До нових зустрічей в бібліотеці! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...