БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 1 вересня 2020 р.

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Дорогі друзі! 
 Вітаємо вас із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань!
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. 
Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, - ми завжди залишаємося вашими учнями! Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
І не забувайте про нас – заходьте до Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара, яка також є храмом знань, і ми допоможемо вам зорієнтуватися у різноманітному морі інформації!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...