БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

КНИГИ ТЕТЯНИ АЛЮШИНОЇ

Тетяна Олександрівна Алюшина з дитинства мала практичний і технічний склад розуму. Вона ніколи не писала віршів і прози. Тетяна закінчила приладобудівний інститут, отримавши диплом інженера – системотехніка, і надалі перепробувала безліч найрізноманітніших професій. Серед них не було тільки професії письменниці. Кілька років тому Тетяна вирішила освоїти ще й ремесло романістки. Тому героям її книг і доводилося неабияк попітніти, перш ніж вони виплутаються з колотнеч, в які їх загнав автор. Вірна своїй звичці міняти вид діяльності, Тетяна Алюшина вирішила змінити і в цей раз, але не письменництва, а тільки авантюрно-детективного жанру, і написала любовний роман, в якому герої зійшлися один з одним з не меншою пристрастю, ніж слідчий зі злочинцем. У вільний час Тетяна захоплюється кулінарією, вважаючи за краще російську і італійську кухні, і рукоділлям.
БІБЛІОГРАФ РЕКОМЕНДУЄ:

Алюшина Т. А. Девушка-праздник : роман / Т. А. Алюшина.  М. : [Э.], 2016.  352 с.
Даша Васнєцова кидає стабільну роботу в офісі, щоб поміняти її на неспокійну і повну не завжди приємних сюрпризів частку організатора свят. І життя її тут же змінюється, тим більше що доля як навмисне зіштовхує дівчину з бізнесменом, власником великого агрокомплексу Ігорем Власовим. Їх тягне один до одного, проте обидва ще не готові зробити серйозний крок ... До тих самих пір, поки не відбувається катастрофа.

Алюшина Т. А. Любовь со вкусом вишни : роман / Т. А. Алюшина.  М. : [Э.], 2016.  352 с.
Вероніка не схожа ні на одну з жінок, яких доводилося зустрічати Сергію. Вона не вміє кокетувати, по-чоловічому зібрана і логічна. А ще на неї ведеться справжнє полювання, і життя дівчини загрожує серйозна небезпека. Але Сергій готовий зробити чудеса заради тієї, яка послана йому самою долею, чий вишневий запах кружляє голову і переслідує і уві сні, і наяву. В нашій бібліотеці ви можете безкоштовно почитати книгу "Любов зі смаком вишні".
Алюшина Т. А. Тот, кто назначен судьбой : [роман] / Т. А. Алюшина.  М. : [Э.], 2016. – 352 с.
"Той, хто призначений долею" - це розповідь про дівчину з незвичайним даром. Степаниді досить одного погляду на людину, щоб зрозуміти - буде у нього пара чи ні. Але, незважаючи на такі здібності, Степанида тривалий час не вдавалося зустріти свою людину. 
Книга є любовним романом, але динамічний сюжет не дає занудьгувати читачеві. Твір починається з жорстких бандитських розборок у далекій тайзі, а в центрі подій опиняється головна героїня.
Незважаючи на гостросюжетну лінію, в романі "Той, хто призначений долею" Тетяна Алюшина дотримується гумористичного стилю, книга читається легко і невимушено, але тримає в напрузі до фінальної сторінки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...