БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 13 квітня 2020 р.

КНИГИ ІРЕН КАРПИ

Карпа І. Добло і зло/ І. Карпа. – Харків: Книжковий клуб “Клуб сімейного дозвілля”, 2010. – 317 с.

В книзі під однією обкладинкою вмістилися купа смішних (і часто парадоксально печальних) історій з дитинства, плюс повість про пригоди молодої письменниці-мандрівниці, зірки музичної сцени і телебачення на порозі значних перемін у її житті. Це чергова сповідь? Так! Це автобіографічні містифікації?  Це розсипи традиційного й актуального сленгу? Так! Це скарбниця фраз, що сягають рівня афоризмів.





Карпа І. З роси, з води і з калабані : літ.-художнє видання / І. Карпа ; худож. Г. Ерде. – Харків : Книжковий Клуб “Клуб Сімейного Дозвілля”, 2012. – 320 с.
Історії з дитинства, які дітям читати заборонено! Мемуари зірки.
Тож все сама: попри глянцеві обкладинки, попри спалахи софітів Ірена Карпа запрошує вас до свого раю. Вона тішитиме вас безкомпромісністю дитячих спогадів (З роси...), бентежитиме картинами підсвідомості, які не навідували навіть Сальвадора Далі (… з води), зваблюватиме приватними розмовами в богемному середовищі (…і з калабані).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...