БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 30 жовтня 2018 р.

ПОДАРУНКИ ВІД ТЕТЯНИ КЛЬОКТИ

Фонд сектору краєзнавства та бібліографії поповнився новими книгами Тетяни Кльокти "Між БОГОМ і травою", "І знову поринаю в чебреці", які авторка люб’язно подарувала читачам нашої бібліотеки. 
Нова збірка "Між БОГОМ і травою", відкриє для читачів щось нове і прекрасне, заграє новими барвами нелегке життя, потепліє на серці від щирих слів. Запрошуємо до ознайомлення з новинкою. 
"Як народжуються вірші? Ніхто не дасть відповіді на це запитання, бо творчість це поклик серця, порух душі", – так говорить пані Тетяна, вчитель за фахом, поет за покликанням. Все своє свідоме життя закохана у книгу, у високе слово і несе цю свою любов дітям і дорослим: 
Я живу на краєчку тиші. 
Сум і спокій приходять в гості. 
Дощ морзянкою вірші пише. 
Все здається у світі просто… 
Тетяна Михайлівна життя сприймає як диво і пише про все, що її оточує. Вона пише свою поезію як відповідь на прожите та пережите, та все, що пройшло через серце й душу небайдужої, щирої, мудрої, відкритої для краси людини. 
Тетяна Кльокта – поетка і педагог із села Бірки Зіньківського району. Закінчила філологічний факультет Полтавського державного педагогічного інституту імені В. Г. Короленка. Нині мешкає в селі Малі Будища Зіньківського району, працює заступником директора з навчально-виховної роботи місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
Авторка книг поезії: "Неповторність", "За порогом тиші і гомону", "Намалюй мені день", "І знову поринаю в чебреці", "Між БОГОМ і травою". 
Добірки її віршів опубліковані в посібнику-хрестоматії «Літературна Зіньківщина», антології літераторів Полтавщини часу незалежності України "Калинове гроно", антології сучасної жіночої поезії Полтавщини "Вишнева повінь", антології сучасної новелістики та лірики України, колективних збірниках "Поетичні барви освітян Полтавщини", "Гімн любові тобі, Зіньківщино", "Вогонь сердець", в альманахах "Добромисл", "Мистецьке гроно", "Дивокрай", "Рідний край" та ін. 
Зі шкільних років друкується в районній, обласній та всеукраїнській періодиці, зокрема в журналах "Дніпро", "Барвінок", "Дивослово", "Склянка часу", газетах "Молодь України", "Сільські вісті", "Сільська школа", "Зоря Полтавщини", "Молода громада" тощо. 
Тетяна Михайлівна – член Полтавської спілки літераторів, Зіньківського районного літературно-мистецького об’єднання "Свічадо", триразовий лауреат Загальнонаціонального конкурсу "Українська мова – мова єднання", дипломат ІІ Міжнародного конкурсу на кращий твір для дітей "Корнійчуковська премія" в номінації "Поезія для дітей". 
З жовтня 2018 року - член Національної спілки письменників України. 
ВІТАЄМО ВАС, І ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!!!

1 коментар:

  1. Приєднуюся до привітань,бажаю творчої наснаги, успіху на літературній ниві,щастя та здоров'я!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...