БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 6 травня 2018 р.

БІБЛІОТЕКО МОЯ ЮНА...

40-річчя Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара
Бібліотеко моя юна ... : історико-бібліографічний нарис довідник / [упор. С. В. Сичова] ; Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації, Обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. - Полтава : АСМІ, 2017. - 167 с.
Що можна сказати про 40-річний рубіж у житті людини? Мабуть те, що це період зрілості, адекватного усвідомлення реальності, появи критичного мислення, напрацювання першого досвіду, набуття сталих звичок, започаткування традицій.
А що можна сказати про 40-річчя існування якоїсь справи? Перше: що вона перевірена часом, і чималим. Друге: що за цей час вона набула певного змісту, традицій і слави. Третє: що цю славу склали конкретні люди.
Так от, ця книга про те, як починали нашу справу і як вона сталася, як гартувалася в плині подій і непростого часу, якого досвіду, традицій, успіхів і здобутків набула; і які саме люди склали її славу, а які перехопили естафету й продовжують її сьогодні. Ці люди заслуговують, щоб про них сказали. 
Книга призначена для бібліотекарів та широкого кола читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...