БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

ДЕНЬ БІБЛІОГРАФІЇ

11 грудня 2015 року в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара був проведений День бібліографії на тему: «Мудрість, великої жінки, чиє життя втілює кохання», в рамках якого були проведені: огляд літератури «Доторкнися свою добротою»; презентована книжкова виставка «Любов – це творити». Всі бажаючі взяли участь у практичному занятті по пошуку інформації, використовуючи ДБА. Родзинкою дня був літературно-бібліографічний вечір «Мудрість, великої жінки, чиє життя втілює кохання» для учнів 9-А класу СШ № 27 м. Полтави, присвячений Матері Терезі, 105-річний ювілей якої відзначається цього року. Ведучі ознайомили присутніх з видатною жінкою сучасності: місіонеркою, волонтеркою і людиною з великим Серцем. Прикладом подвижницької християнської любові є життя монахині Матері Терези, простої албанської жінки, яку знає увесь світ. Не всі можуть стати митцями, яким вручають Но­белівську премію Миру, але є в людині те, що набагато вище. Це величезна любов до Бога і до людей. І це визнає світова громадськість.
Мета Дня бібліографії: формувати у старшокласників шанобливе ставлення до людських чеснот – доброти, милосердя, співчуття; показати на фактах біографії Матері Терези прояви безкорисливості, самозречення у діяльності людини; виховувати в дітей бажання творити добро, бути милосердними, толерантними та доброзичливими.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...