БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 19 вересня 2024 р.

ПРОЄКТ "ПИШИ"

Пиши!
Holywater та Vivat презентували проєкт «Пиши».

Медіакомпанія HOLYWATER поставила перед собою амбітну ціль – популяризувати українських Romance-авторів/ок у світі. Для цього компанія запартнерилась з одним з найбільших видавництв України – Vivat, та оголосила великий open-call для українських авторів/ок, щоб видати їхні тексти на міжнародному та українському ринках.
Партнери шукають письменників/ць, готових поділитися своїми романтичними текстами та отримати шанс перетворити їх на міжнародний медіапродукт – digital-книжку, інтерактивний сюжет гри, відеосеріал – або справжню фізичну книжку в Україні.
Авторам найкращих романтичних текстів вручать гонорар у розмірі 30 000 гривень. Також вони укладуть ексклюзивний контракт, за умовами якого отримуватимуть щомісячні виплати від продажу свого продукту.
«Неважливо, чи ти досвідчений/а автор/ка, чи тільки починаєш свій шлях у літературі – кожен/на може надіслати свою роботу й отримати ексклюзивний контракт з Holywater на видавництво диджитал-контенту, а також шанс видати свою книжку в одному з найбільших видавництв України – Vivat! Надсилай свої тексти у жанрі Romance, і ми перетворимо їх на міжнародний медіапродукт – диджитал-книгу, інтерактивний сюжет гри, відеосеріал… або справжню фізичну книжку в Україні!», – йдеться в описі проєкту.

Умови участі:
  • текст має бути написаний українською або англійською мовою;
  • сюжети на теми: «альфа-самець», романс про мільйонера, таємний мільйонер, про перевертнів, мафію, супергеройок чи примусове одруження;
  • жанри: альфа-романс, романс про надприродне, романтичний саспенс, фентезійний романс;
  • обсяг твору має бути більшим за 280 000 знаків із пробілами.
  • Тексти найкращих авторів публікуватимуть у цифровій книжковій бібліотеці у жанрі романтики My Passion від Holywater.
  • Подати свою роботу та переглянути деталі конкурсу можна на вебсайті. Прийом робіт триватиме з 05.08.2024 до 30.09.2024.
Окрім цього, команда запустила комунікаційну кампанію: «Знаєш, що таке любов? Напиши про це», яку вже можна побачити на вулицях Києва.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...