БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 11 листопада 2020 р.

ДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ

Дарування книг у бібліотеку – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг і журналів у бібліотеку – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку – це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті.
Днями головний редактор літературно-художнього видання «Полтавська криниця», член Національної спілки письменників України Володимир Шкурупій (архієпископ Афанасій) презентував для сектору краєзнавчої літератури та бібліографії нашої бібліотеки два примірники журналу за 2019 рік.
Ці журнали є справжнім скарбом для краєзнавців, літературознавців і просто небайдужих  громадян. Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Працівники сектору впевнені, що подаровані  Вами  журнали знайдуть своїх читачів та будуть  їм  корисними. ДЯКУЄМО!!!

Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.

Журнали можна почитати у бібліотеці після карантину. ЧЕКАЄМО!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...