БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 10 січня 2020 р.

СТРАСНА ДОРОГА ОКСАНИ МЕШКО

Біобібліографічна розвідка подає відомості про життя і діяльність полтавки О. Мешко – однієї з найяскравіших постатей українського політичного, культурно-громадського життя та національно-визвольного руху в Україні другої половини ХХ століття. Її незламна воля є прикладом патріотки своєї країни і в наш непростий час. Матеріал, наявний у фондах обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара, не є вичерпним. Але він стане в нагоді бібліотечним працівникам, краєзнавцям, молоді, всім, хто бажає більше дізнатись про правозахисний рух в України та про його представників, вихідців з Полтавського краю. 
Страсна дорога Оксани Мешко: до 115-річчя від дня народження української дисидентки, правозахисниці, члена Української Гельсінської групи : біобібліографічна розвідка / упоряд. Л. І. Картальова; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. – Полтава, 2020. – 24 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...