БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 1 серпня 2018 р.

НА ВІДСТАНІ ДУШІ

Чи задумувались ви коли-небудь, звідки в душі людини народжуються геніальні вірші? Від чого з’являється дивовижний дар, який спонукає звичайні слова звучати по-новому, від яких сильніше б’ється серце і захоплює подих? 
Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба. 
Кожен вірш  це сповідь поета, якийсь незабутній епізод з його життя. 
"На відстані душі" – перша збірка талановитої письменниці з Диканьки. До неї ввійшли вірші та оповідання. Витончене слово Тетяни Михайлик здатне проникати глибоко в душу, зачіпати найчутливіші її струни, це відчує читач, перегорнувши вже перші сторінки книги. 
Навіть ті, хто ніколи не підозрювали, що є у світі таке село Безсали, прочитавши вірші Тетяни Михайлик, закохаються в його шовкові спориші, мальви і жоржини, ромашки і чебреці. Особлива сільська аура рідного краю – бо тільки там "роси голубі стеляться до ніг", " у полях веселки виграють" – наділила її не просто вмінням римувати, а тонко відчувати навколишню красу, писати серцем.
Авторка пише вірші із шкільної парти, її доробок неодноразово відзначали на творчих конкурсах, поезії друкувалися у пресі, а от збірка – це мрія, якій врешті судилося збутися. 
Михайлик Т. На відстані душі: поезія, оповідання / Т. Михайлик. – Полтава : Дивосвіт, 2017. – 128 с. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...