БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

ЮРІЙ КОЦЕГУБ – ПРОРИВ У ЛІТЕРАТУРУ

  ЮРІЙ КОЦЕГУБ
Юрій Михайлович народився 8 березня 1984 року в смт Нові Санжари Полтавської області. Закінчивши школу, вступив до Полтавського професійно-технічного училища № 10, де здобув професію помічника бурильника. У 2002–2003 рр. служив у лавах Збройних Сил України.
Після армії працював по спеціальності, без відриву від виробництва закінчивши Полтавський національний технічний університет імені 
Ю. Кондратюка. У перервах між вахтами Юрій працював над історичним романом "У Темнім Лузі, за Дунаєм", за який 2012 року став лауреатом Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова".
2014 року на "Коронації слова" був удостоєний Спеціальної відзнаки за вірність історико-патріотичній темі у творах, поданих на розгляд журі.
2016 року отримав четверту заохочувальну премію (подвійну, за п'ять надісланих романів!) на конкурс видавництва "Смолоскип".
Нарешті, у жовтні 2017 року Юрію Михайловичу був присуджений диплом і Спеціальна відзнака на Всеукраїнському конкурсі рукописів прози на кращу книгу року "Крилатий Лев–2017" за повість "Нехай лихо спить". Крім того, літератор увійшов до найкращої вісімки серед молодої плеяди конкурсантів, віком до 35 років, твори яких упродовж року будуть опубліковані в спеціальних молодіжних числах часопису "Дзвін". 
Шановний Юрію Михайловичу!
Працівники Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара щиро вітають Вас з творчими досягненнями на літературній ниві, бажають, щоб Муза була завжди прихильною до Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...