БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

ВУЛИЦЯМИ РІДНОГО МІСТА

Другий випуск біобібліографічної подорожі продовжує розповідь про вулиці Полтави, які перейменовано під час декомунізації на честь відомих людей України. А це – гетьмани, князі, письменники, меценати, політики, художники, громадські діячі та інші, які присвятили життя та діяльність своїй Батьківщині. Відомості про кожного з них доповнюються списком додаткової літератури. Деякі з вулиць отримали свої історичні назви. У 2 випуску розповідається про 34 перейменованих вулиць, а в наступних випусках буде продовження про перейменовані провулки Полтави. До нових зустрічей! Видання не є вичерпним, адресується учням, молоді, бібліотекарям, краєзнавцям та всім, бажаючим більше знати про тих, чиї імена носять вулиці Полтави.
Вулицями рідного міста: біобібліографічна подорож / уклад. О. Г. Радутна; обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2017. – Вип. 2. – 52 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...