БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 17 березня 2017 р.

ПРИГОДНИЦЬКИЙ СВІТ ОЛЕНИ КОЛІНЬКО

17 березня у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Олеся Гончара відбулася творча зустріч з дитячою письменницею, переможницею Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" та ІІІ Міжнародного конкурсу на кращий твір для дітей "Корнійчуковська премія" – Оленою Колінько.
Під час заходу учні 6-го класу загальноосвітньої школи №24 мали змогу поспілкуватись із письменницею, познайомитися з її творами "Вітри Великого Лугу", "Піксель Петрович" та "Шпалереон".
За повість "Шпалереон" в 2016 році Олена Колінько стала переможницею конкурсу "Напишіть про мене книжку!"
Весела й добра казково-пригодницька повість "Шпалереон" сповнена пригод, непередбачуваних обставин у вигаданому світі. Юні читачі подорожували країною Шпалереон разом з головними героями.
Сподобалося дітям і гра "Крокодил", де один учень загадував слово з повісті "Шпалереон", інший – намагався його показати, а діти в залі відгадували героїв повісті.
Присутнім дуже сподобалося спілкування з письменницею, вони задавали багато різноманітних запитань, фотографувалися, переглядали журнал "Барвінок", де надрукована повість "Шпалереон". А авторка підказала учням, як вони можуть виграти книгу від видавництва "Фонтан казок", яка в травні виходить друком.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...