БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 23 березня 2017 р.

ЮРІЙ КОНДРАТЮК (ОЛЕКСАНДР ШАРГЕЙ)

Два імені – одна доля: до 120-річчя від дня народження Юрія Кондратюка (Олександра Шаргея) : бібліографічний покажчик / упоряд. Л. І. Картальова; обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. –Полтава, 2017. - 21с. 
«Через терни до зірок» ішов геніальний вчений-винахідник, один з піонерів космонавтики, який змушений був жити під чужим ім’ям, ішов захищати рідну землю і мирне небо над нею, куди він прагнув усім своїм згорьованим серцем. Бібліографічний покажчик містить розповідь і перелік літератури про життя і діяльність видатного полтавця. Хронологічні рамки відбору періодичних видань – 15 років. Матеріал не є вичерпним. Через неповне дослідження біографії вченого, у тексті можуть бути розбіжності чи неточності. Видання адресоване бібліотечним працівникам, старшокласникам, молодим, хто вивчає історію розвитку техніки, всім, хто бажає більше дізнатись про видатних людей полтавського краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...