БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 4 квітня 2016 р.

ВИСТУП В'ЯЧЕСЛАВА КИРИЛЕНКА У ПАРЛАМЕНТІ

Першого квітня завершився черговий пленарний тиждень четвертої сесії Верховної Ради України восьмого скликання. Цього дня тривала "година запитань до Уряду", під час якої Віце-прем'єр-міністр - Міністр культури В'ячеслав Кириленко відповів на запитання депутатських фракцій стосовно новацій, які передбачено в стратегії розвитку української культури.
В'ячеслав Кириленко повідомив, що першого лютого цього року рішенням Уряду ухвалено довгострокову стратегію розвитку культури - стратегію реформ. В основі цього документу лежать питання дерегуляції, демократизації і забезпечення рівного доступу усіх закладів культури до фінансових ресурсів. За його словами, ресурси, які виділяються для культури, мають розподілятися між установами культури різної форми власності, незалежними митцями, державними та комунальними закладами культури. І для цього необхідно створювати додаткові механізми конкурентності, для забезпечення рівного доступу.
Читати далі...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...