БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 28 березня 2016 р.

БІБЛІОТЕКИ ПРОВОДЯТЬ ЕКСКУРСІЇ

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, залучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. 
У дні весняних канікул для школярів міста працівники бібліотеки проводять екскурсії.
Саме з цією метою 28 березня у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва іені Олеся Гончара були організовані пізнавально-оглядові екскурсії. До бібліотеки завітали гості: діти з НВК № 30 та № 35 м. Полтави, та із села Гожули разом зі своїми вихователями.
Провідний бібліограф Картальова Любов Іванівна провела захоплюючу мандрівку по відділу інформаційно-бібліографічного обслуговування, ознайомила дітей з алфавітним та систематичним каталогами, системетичною картотекою статей бібліотеки. Діти знайомилися з енциклопедіями, словниками, намагались віднайти потрібну інформацію. Всі, хто побував на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Учням дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших користувачів.
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. 
Тож, запрошуємо усіх бажаючих читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...