БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 25 травня 2021 р.

ВАЛЕНТИН ЧЕМЕРИС

Біобібліографічний покажчик присвячений 85-річчю від дня народження нашого видатного земляка, лауреата численних премій, в доробку якого історичні твори, фантастика, гумор, романи-ессе – Валентина Чемериса. Запропонований посібник адресується учням, молоді, бібліотекарям, краєзнавцям і всім, хто бажає більше дізнатися про письменника, не тільки про історію рідного краю, а й про історію України, її тисячолітнє минуле, яке відкладає свій відбиток й на сучасне. Матеріал не є вичерпним, використана література бралася з публікацій журналів та газет, книг, краєзнавчих видань, які є в наявності в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара.
Великий трудівник пера : до 85-річчя від дня народження В. Л. Чемериса : біобібліографічний покажчик / уклад. Ю. Новоселецька; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2021. – 24 с. : іл.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...