БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 16 лютого 2021 р.

КОХАННЯ І СТАЖДАННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

У бібліографічній розвідці подано інформацію про особисте життя Лесі Українки, а також цитати віршів, в які поетеса вкладала всю силу свого почуття, адже кохання дало поштовх до написання визначних творів. Запропонований посібник адресується учням, молоді, бібліотекарям, краєзнавцям, та всім, хто бажає більше знати про велику письменницю, перекладачку, громадську і культурну діячку, коріння якої пов'язане з Полтавщиною. Матеріал не є вичерпним, використана література бралася з публікацій журналів та газет, книг, які є в наявності в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара та інтернет-ресурсів.
Кохання і страждання Лесі Українки : до 150-річчя від дня народження : біобібліографічна розвідка / уклад. Ю. А. Новоселецька ; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара. – Полтава, 2021. – 16 с. : іл. – (Серія «Кохання видатних людей»; вип. 2).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...