БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 18 лютого 2021 р.

ДЛЯ ВСІХ ХТО ЗАЛЮБЛЕНИЙ У ТВОРЧІСТЬ ВОЛОДИМИРА МАЛИКА

Днями у видавництві «Інтер Парк» (м. Лубни) побачив світ біобібліографічний покажчик «Імені письменника-патріота: лауреати і дипломанти літературно-мистецької премії імені Володимира Малика», за підтримки сина Володимира Малика – Олександра Сиченка, голови фонду імені письменника Володимира Малика (Сиченка) «Слово». 
У 2021 році виповнюється 100 років від дня народження письменника Володимира Кириловича Малика (1921 – 1998) та 20 років з дня заснування премії.
У покажчику йдеться про лауреатів цієї премії за роки існування. Про письменників, літераторів, журналістів, вчених подаються короткі біографічні дані і список наявної в бібліотеці літератури про них.
Видання розраховане на широке коло користувачів – молодь, освітян, краєзнавців, письменників, літераторів, науковців, журналістів, працівників культурно-мистецьких закладів та усіх, хто залюблений у творчість Володимира Малика.
Дякуємо Олександру Сиченку іще за один надзвичайний подарунок – книгу «Я йшов шляхом українства» (спогади, листи), яка видана до 100-ліття з дня народження відомого українського письменника, талановитого майстра історичного роману Володимира Малика. Ця книга охоплює великий період часу (20-ті – 90-ті роки минулого століття).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...